Niemand aan de deur

Verkoop servicepunt

020 - 30 320 51

info@nadd.nl

Wat we doen

  • wij verkopen namens u.
  • wij zorgen voor opslag.
  • wij storten direct uw geld.
  • wij respecteren uw privacy.

NADD zorgt voor opslag, verkoopbemiddeling en afhandeling van verkoopwaar in het hogere segment. Roëll Court, verkoper in hart en nieren, bemerkte dat er een behoefte bestond aan betrouwbare consignatie en anonieme verkoop. Met een uitgebreid netwerk binnen de entertainmentindustrie en de zakenwereld, startte hij een unieke dienst waarbij privacy en full service een grote rol spelen. 

“Wij zullen er alles aan doen om de verkoop zo gemakkelijk en zo zeker mogelijk voor u te maken. We doen waar we goed in zijn en ondertussen kunt u zorgeloos genieten van de tijd die u bespaart door het uitbesteden van uw online verkoop. Uiteraard respecteren wij uw privacy en staan wij garant voor de grootste zorgvuldigheid wanneer het gaat om de afhandeling van uw producten.”

NADD beschikt over een prettig, zakelijk kantoor waar we kopers en verkopers kunnen ontvangen en zijn in het bezit van een professioneel beveiligde opslag. Zijn privacy en tijdsbesparing belangrijk voor u en heeft u liever geen vreemden aan de deur? NADD biedt uitkomst. In ons filmpje kunt u zien hoe deze service werkt, uiteraard vertellen wij u graag meer.