Niemand aan de deur

Verkoop servicepunt

020 - 30 320 51

info@nadd.nl

CUSTOM AUDIO

N.A.D.D CUSTOM AUDIO

 

Naast ons verkoop servicepunt zijn wij ook gespecialiseerd in het integreren van custom audio. Bijvoorbeeld bij de bouw van een nieuw huis, maar ook bij bouw of renovatie van kantoren, horeca en bedrijfspanden  Hierbij werken wij samen met aannemers, architecten en interieur designers.

 

  • Wij installeren gebruiksvriendelijke volledig geïntegreerde systemen
  • Audio op maat voor zowel particulieren als bedrijven.
  • Totaaloplossingen voor al uw audiovisuele wensen.
  • Wij laten uw muziek perfect klinken.
  • We zetten ons volledig in om uit uw project het maximale te halen.
  • Van ontwerp tot oplevering realiseren wij in samenspraak met u, uw wensen die naadloos aansluit op uw behoeften.

 

De werkwijzen.

Wij gaan met u om de tafel voor een oriënterend gesprek. Wij brengen uw wensen in kaart en passen hier ons aanbod op aan. Vervolgens stellen we een uitgebreid plan samen waarin per ruimte exact staat aangegeven welke producten worden gebruikt, waar deze geplaatst gaan worden en wat de functionaliteiten daarvan zijn. Uiteraard staat hierbij zeer duidelijk aangegeven wat de kosten zijn, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Merken

Gray speakers

Schermafbeelding 2016-02-13 om 23.39.32

Gray C50/C40 inbouwspeaker:
De inbouw speakers van Gray vallen naadloos weg in het plafond en produceren door de gehele ruimte een warme en heldere klank. Mede door de goede spreidingseigenschappen van de 2-weg driver en door een goede plaatsing door de gehele ruimte heb je overal een constant stereo effect wat resulteert in een rustig maar gedetailleerd  geluid.

 

Gray Custom Subwoofer:
Deze door ons uitgedachte en uitgerekende subwoofers  zijn zeer veelzijdig, maar vooral erg krachtig. De afmetingen zijn beperkt, dus makkelijk weg te werken. De gebruikte spoelen in deze subwoofer kisten beschikken ten opzichte van de conventionele (naast de kleinere vereiste liter inhoud van kist) over hoger belastbare vermogens, en betere gevoeligheid en precisie. Daarbij komt, door de aansturing van externe versterkers afgeregeld met DSP, een strakker laag met goede diepgang overal in de ruimte hoorbaar.

 

SONOS

Sonos is het Smart Speakersysteem dat al je favoriete muziek naar een kamer of alle kamers streamt. Bedien je muziek met een simpele app, en vul je huis met puur, meeslepend geluid.

Schermafbeelding 2016-02-14 om 08.30.32

 

 

 

Schermafbeelding 2016-02-14 om 08.36.43

Crestron Electronisc is wereldwijd een leider op het gebied van smart home technologie, home automation en verlichtingscontrole. Al meer dan 40 jaar voorziet Crestron een technologische levensstijl in woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en nog veel meer. Met Crestron kun je met een druk op de knop je muziek, verlichting, beveiliging of verwarming bedienen. Met de applicatie op je smartphone kun je waar je dan ook bent het systeem bedienen.